Albert Heijn


Albert Heijn, ook wel AH genoemd, is een Nederlandse supermarktketen die eigendom is van Ahold Delhaize. Albert Heijn is een van de grootste supermarktketens van Nederland met meer dan 1000 filialen. Het assortiment van Albert Heijn bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder versproducten, droge kruidenierswaren, dranken, verzorgingsproducten en non-foodproducten.

Albert Heijn biedt ook online boodschappen bestellen en thuisbezorgen aan via hun website en app. Daarnaast heeft Albert Heijn ook een bezorgdienst genaamd AH.nl, waarbij klanten online boodschappen kunnen bestellen en deze vervolgens thuis kunnen laten bezorgen. Albert Heijn heeft ook verschillende bezorgopties, zoals thuisbezorging, bezorging bij een afhaalpunt of zelf ophalen in de winkel.

Albert Heijn staat bekend om zijn goede kwaliteit van producten en heeft een groot assortiment aan producten in verschillende prijsklassen. Ze bieden ook vaak interessante aanbiedingen en kortingen aan op bepaalde producten en hebben een eigen huismerk, dat vaak goedkoper is dan A-merken. Daarnaast heeft Albert Heijn ook verschillende duurzame en biologische producten in hun assortiment.

aantal producten
werknemers in nederland
.3
miljoen klanten per week

Of kies een andere supermarkt

Onze supermarkten
Picnic
PLUS

Picnic

Picnic is een Nederlandse online supermarkt die in 2015 is opgericht

PLUS

PLUS is een Nederlandse supermarktketen die momenteel meer dan 270 filialen heeft in Nederland

Jumbo

Inmiddels heeft Jumbo meer dan 680 filialen verspreid over Nederland en Belgiƫ.

Scroll naar boven